5 - Звездна почивка в Бодрум - 27.09-05.10.2024г.
9 дни
Мистична Странджа - 18 Октомври – 20 Октомври 2024
3 дни
Купон по Сръбски - 26 Октомври - 27 Октомври 2024г
2 дни
Източни Родопи - 14 Септември - 15 Септември 2024г
2 дни
Видимско пръскало - 08.09.2024г.
1 дни

Купон по Сръбски - 26 Октомври - 27 Октомври 2024г

Етно село Срна
215 лева
2 дни
Автобус
 
Етно село Срна Сърбия ще ви предложи незабравима вечер с много музика, песни и танци, гарнирана с прекрасна храна и отбрани напитки !
 
 
Програма
 
Първи ден - Тръгване сутринта от Попово/В.Търново  по маршрут София–Калотина– Пирот. Пристигане в град Пирот около обяд . Разходка, свободно време за обяд и пазар. След престоя в Пирот отпътуване за Темският манастир Свети Георги, който се намира на около 16 километра северно от Пирот. Разположен е на живописно място – дефилето на река Темска. Освен с мястото, манастирът е интересен с това, че е бивш български и със старинната си църква със стенописи от 16-ти и 17-ти век .След това се отправяме по посока „ Етно село – Срна“ . Комплексът се намира в полите на Стара планина. Обкръжен от природна красота, комплексът създава уют и топлина на гостите. Тук можете да опитате автентична домашна кухня и да усетите духът на планината. Целият комплекс е построен от природни материали-дърво, тухла и камък. Тук може да пробвате домашна пита, домашно кисело мляко, качамак, белмуж, сушеница, просеник от царевично брашно, свинско и агнешко печено, домашни сладки и сокове от качествени плодове домашна ракия, сърми и пълнени чушки.
Етно село Срна разполага с хотелска част и къщички обзаведени в етно стил. Настаняване в комплекса. Почивка и свободно време. Вечерта вечеря в ресторанта на хотела.
 
Втори ден - Закуска. Напускане на хотела около 11:00 часа .По пътя кратка за фото пауза на красивия водопади Бигар – за красотата им се уверете сами.  Отпътуване за България. Пристигане  вечерта.
 
Цена с тръгване от гр. Попово - 220 лв
Цена с тръгване от гр. В. Търново- 215 лв
 
Цената включва:
 
  • Транспорт с комфортен автобус;
  • 1 нощувка, 1 закуска и 1 вечеря с меню, жива музика и алкохол;
  • ∙Медицинска застраховка;
  • Водач по време на пътуването.

 

Цената не включва:
 
  • Всички разходи от личен характер